מעבר לשוני בתהליך הסטאטוסים הקיימים בהזמנה, מבנה כרטיס ההזמנה דומה מאוד למבנה הליד, עם 3 שינויים מרכזיים:
- מוצרים - בהזמנה ניתן לערוך, להוסיף ולהסיר מוצרים, ואלו ישפיעו על סך התשלומים להזמנה
- תשלומים - החלק החשוב של ניהול העסקאות
- תקשורת - שחלק זה עובר לכרטיס הלקוח, היות ורמת הניהול של הלקוח עולה, כדי לרכז את התקשורת באופן מסודר, תוך הפרדה ממכלול פרטי העסקאות עצמם.
אחראי הזמנה
הצורך בהגדרת אחראי, היא לדעת לאיזה מהמשתמשים לנתב את כל הפעילות הנכנסת כרגע מהלקוח, כגון תקשורות נכנסות, משימות והתראות. וגם כדי לדעת באופן כללי מי האחראי שמנהל כרגע את ההזמנה הזו במערכת.
חשוב לדעת - כל תקשורת שנכנסת מלקוח שרשום במערכת, המערכת בודקת לפי אחראי ההזמנה האחרון שנוצר, ומשייכת לאותו אחראי את כל הפעילות שמגיע מהלקוח
אחראי סגירה
ברוב העסקים, אנשי שיווק ומכירות עובדים לפי עמלות סגירה, או לפחות מושפעים ממנה באמצעות תמריצים שונים כדי לעודד יותר סגירה של עסקאות מול לקוחות, שבסוף כל המידע הזה ניתן גם לייצר ממנו דאשבורד ייעודי לפי מכירות.
על מנת לייצר את סוג המידע הספציפי הנ"ל, אנחנו משתמשים בשדה שנקרא "אחראי סגירה", שאותו נגדיר למי שדאג לסגירת העסקה בפועל.
את שדה סגירת העסקה נוכל להגדיר בצורה אוטומטית לפי מי שביצע את ההמרה של הליד להזמנה, או לפי אוטומציה שיעדכו בצורה אוטומטית את שדה אחראי הסגירה להזמנה כדי לא לאפשר שינויים למשתמשים אחרים שישנו שדה זה בצורה ידנית.
פעולות תקשורת בהזמנה
בהזמנה אפשרויות התקשורת נועדה כדי להשתמש במשתנים עבור תבניות אימייל ו-תבניות וואטסאפ המותאמים לפרטי הזמנה, שלא קיימים בלקוח.